Upea biljardiviikko takana.

21.1.2018

10-pallon SM-finalistit 2. Aki Heiskanen ja 1. Kim Laaksonen Aki "The Rabbit" Heiskanen näytti 10-pallon SM-kilpailussa, että pallot putoaa edelleen, vaikka vähän treenitahti on keventynyt. Kim "Superman" Laaksonen sen sijaan jatkaa edelleen kultaista polkua pitkin johon ei muilla tunnu olevan asiaa hänen rinnalle. (kuva: Heikki Laikkamaa / Facebook)

Snookerin PM-kilpailut pelattiin tällä viikolla ja Suomi saavutti kaksi PM-pronssia. 10-pallossa Kim Laaksonen voitti kultaa ja teki uskomattoman ennätyksen.

Snookerin PM-kilpailu oli upea tapahtuma Oulun City Biljardissa. Finaalia seurasi launtaina päivällä noin 80 henkilöä paikan päällä joista noin 50 oli kerääntynyt finaalipöydän äärelle. Lisäksi ottelua pystyi seuraamaan myös Live Streamin välityksellä niin kuin koko viikon ajan.

Ruotsiin meni mestaruus, Tanskaan hopea ja Suomeen jäi kaksi pronssia.

-------------------------

Poolin 10-pallossa ratkottiin yleisen sarjan SM-kilpailu Tampereella ja totutusti osallistujia oli pitkälti yli toista sataa. Kim Laaksonen saavutti ennakkosuosikin paineista huolimatta voiton ja ensimmäisen semmoisen 10-pallon SM-kilpailussa. Merkittävää mestaruudessa oli se, että Kim saavutti uskomattoman maksimipistemäärän rankingpisteissä, kun hän on voittanut nyt yhden vuoden aikana kaikki rankingkilpailut ja kolme Suomenmestaruutta neljästä. Lue lisää poolin uutisesta: http://pool.sbil.fi/?x254064=3657317

--------------------------

Kaisassa pelattiin J. Wessmanin muistokilpailu pääkaupunkiseudulla. Yllätysvoittaja saatiin kilpailulle kun kotiseuran Harri Korkiakoski yllätti finaalissa lähes kaiken jo voittaneen Markku Koposen. Lue lisää: http://kaisa.sbil.fi/?x253408=2228524

Vilkkaan biljardiviikon täydensi myös Kara biljardin divarisarjan kilpailu Espoossa. Kotiseura jylläsi ja voittajaksi Jesse Särkisilta. Lue lisää: http://kara.sbil.fi/?x253962=1985062