Suomi voitti Korean 8-6

24.1.2013

Immonen ja Makkonen aloittivat World Cup of Pool kilpailu voitokkaasti

Immoselta ja Makkoselta upea nousu voittoon Suomi vs Korea 8-6

World Cup of Pool –kilpailun ensimmäinen Suomen ottelu lähti hankalasti käyntiin Korean mennessä jo 0-4 johtoon. Mika Immonen ja Petri Makkonen saivat kuitenkin tulta alleen ja saivat kavennettua tilanteeksi 2-4. Seuraava breikki jää Immoselta kuivaksi ja korealaiset kuittaavat erän. Seuraava erä antoi kuitenkin taas lisäpuhtia suomalaisille Korean missattua 9-pallon. Myös kahdesta seuraavasta erästä voitto ja tilanne kutkuttavasti 5-5. Hieno nousu jo tasoihin Mikalta ja Petriltä. Seuraava erä ratkesi taas korealaisten epäonnistuneeseen ysiin josta kuitti ja johtoasema ensi kertaa suomalaisille. Kun vielä Petri Makkonen hoiti upeilla lyönneillään seuraavan erän, niin Suomi karkasi jo kahden erän johtoon 7-5. Seuraavassa erässä Makkosen vuoro epäonnistua josta Korea kuittasi erän itselleen, tilanne 7-6. Ratkaisu saatiinkin heti seuraavassa erässä kun Mika Immonen pääsi pöydälle korealaisen epäonnistuneesta ykkösen pussitusyrityksestä. Tilanteesta Immoselle jäi hankala paikka, mutta hän selvitti sen ammattilaisen ottein ja sillä Mika Immonen ja Petri Makkonen jatkavat kilpailua toiselle kierrokselle Saksaa vastaan. Ottelu pelataan torstaina Suomen aikaa klo 13.00 alkaen.