Suomi jatkaa WCOP voittokulkua, Englanti B kaatui 9-4

21.9.2013

World Cup Of Pool, York Hall, Englanti, Lontoo

Suomalaiskaksikko Mika Immonen ja Petri Makkonen pelaavat loistavaa turnausta voittaen kolmannella kierroksella Englanti B joukkueen selvästi 9-4. Näin Suomi eteni jo 4 parhaan joukkoon taistellen edelleen mestaruuden uusinnasta.

Ottelu alkoi Immosen ja Makkosen komennossa. Alkuun Suomen johto oli ensin 3-1 ja kohta jo 6-1. Tämän jälkeen Englannin joukkueen pelaajat Daryl Peach ja Chris Melling pääsivät kaventamaan kahdella erällä, sillä ratkaisuroolissa olevat aloitukset alkoivat toimia. Tästä suomalaiset eivät häkeltyneet vaan ottivat seuraavat kaksi erää itselleen ollen jo erän päästä voitosta. Tässä Mika Immoselle tuli ohilyönti palloon numero yksi, josta Englanti pääsi tekemään pöydän tyhjäksi. Myös seuraava erä englantilaisille mutta tilanne vielä 8-4 Suomen hyväksi. Seuraavaan erään tuli ratkaisu, jossa Peachin pussituksen jälkeen jäi vaikea kolmospallo Mellingille. Hän ei saanut kolmosta pussiin joten lyöntivuoro Mika Immoselle joka pussitti kolmosen helposti. Jatkopallot jäivät suotuisasti joten suomalaisilla oli helppo työ viimeistellä loput pallot pusseihin ja Suomen voitto oli selvä.

Mika Immonen oli ottelun jälkeen hieman hämillään omista aloitusongelmista.

- Jotain aloituspakassa tapahtui, yritimme selvittää syytä ja loppua kohti laitoimme lisää liikettä kiveen lyömällä lujempaa ja se toimi paremmin.

Suomi kohtaa semifinaalissa voittajan ottelusta Hollanti – Japani.