Ronnie O´Sullivan johtaa Robin Hullia 7-2 ensimmäisen session jälkeen

19.4.2014

Robin Hull

Ensimmäisen session jälkeen Robin Hull on tappiolla Ronnie O'Sullivania vastaan erin 7-2 snookerin MM-kisojen ensimmäisen kierroksen ottelussa. Robin sai todella isot kannatukset yleisöltä saapuessaan areenalle.

Robin pääsi peliin hyvin mukaan jo alussa tehden ensimmäisessä erässä O'Sullivanin missattua punaisen reilun 50 pisteen sarjan. Lopussa muutaman turvalyönnin jälkeen Robin kuitenkin epäonnistui pitkän punaisen pussituksessa, eikä O'Sullivan jättänyt ratkaisupaikkaa käyttämättä.

Toisessa framessa O'Sullivan näytti tehokkuutensa tekemällä nopeaan tahtiin yli sadan breikin. Ennen 15 minuutin mittaista taukoa Robin puolestaan osoitti neljännessä framessa omia taitojaan tehden hienon 102 pisteen sarjan.

Tauon jälkeen nähtiin pitkä ja tasainen 5. erä. Robin pussitti jo framepallon, mutta epäonnistuneen väripallon pussitusyrityksen jälkeen O'Sullivan pääsi tekemään vaikean snookerin, eikä Robin onnistunut purkuyrityksessä. Lopulta O'Sullivan onnistui tyhjentämään pöydän ja voitti erän mustalla pallolla.

Ottelu on ollut tasoltaan kova tähän mennessä. Robin on alusta asti näyttänyt levolliselta ja hyvin valmistautuneelta. Lukemat voisivat olla Robinille suotuisammat ilman muutamaa pussitus- ja turvapelivirhettä. O'Sullivan tietää myös kuinka kovatasoinen tämän päivän vastustaja on vaatimattomasta ranking-sijoituksesta huolimatta, ja myös hän näyttää keskittyvän pelaamiseen erityisen tarkasti.

Ottelu jatkuu klo 21:00 Suomen aikaa. Otteluvoittoon tarvitaan 10 voitettua erää.