Robin Hull ei saanut vielä parasta osaamistaan esille Shaun Myrphyä vastaan.

23.4.2015

Robin Hull

Snookerin MM kilpailun ensimmäisen kierroksen ottelun ensimmäiset 9 erää eivät sujuneet Robin Hullin kannalta parhaissa mahdollisissa merkeissä. Englantilainen Shaun Myrphy otti ensimmäiseen jaksoon selkeän 7-2 johdon, kun koko ottelun voittoon tarvitaan 10 erävoittoa.

Robin Hull pelasi rohkeaa hyökkäyspeliä ja oli päättäväinen omissa lyönneissään, mutta epäonnistui harmittavasti kuitenkin muutamaan otteeseen lupaavan sarjan jo alettua. Toisaalta Myrphyllekin tuli jopa hänelle epätavallisia helpohkoja virheitä, mutta ikävä kyllä niistä ei jäänyt Hullille kunnollisia jatkopaikkoja.

Joka tapauksessa Robin Hull voi vielä kääntää ottelun kulun itselleen tänään torstaina klo 21:00 Suomen aikaa alkavassa toisessa jaksossa.