Poolin maajoukkue Vierumäen urheiluopistolla

26.2.2018

Suomen Biljardimyynti toimitti upeat biljardipöydät Vierumäen urheiluopistolle. Kuvassa maajoukkue kokoontunut harjoittelupöytien ääreen.

Viikonloppuna biljardi näkyi vahvasti monen urheilulajin rinnalla, kun kauan haaveena ollut ensimmäinen maajoukkueen leiri pidettiin Vierumäen urheiluopistolla. Leirille osallistui yhteensä 13 pelaajaa niin juniorien kuin miestenkin sarjasta. Leirin päävetäjinä ja kouluttajina toimivat Poolin lajipäällikkö Tommi Lamminaho ja SBIL:n valmennusvastaava Heikki Aunio. Tämän lisäksi oman kortensa kekoon kantoi leirillä lauantaina päivällä vieraillut, valmentajan ammattitutkintoa Vierumäen opistolla opiskeleva biljardisti, Juho Nykänen.

Pelaajat saapuivat leirille perjantaina 23.2. klo 17.00 ja leiri päättyi sunnuntaina 25.2. klo 12.00. Viikonlopusta otettiin kaikki hyöty irti. Pelaajilla oli tiukka aikataulu koko leirityksen ajan. Töitä paiskittiin ja uutta opittiin niin pöytien ääressä harjoitellen, kuin myös hieman luennoilla kuunnellen ja oppitunneilla ryhmätöitä tehden.

Viikonlopun leiri oli maajoukkueleiri osa 1. Toinen osa leiristä starttaa jo heti ensi viikonloppuna  2. - 4.3. jolloin vuoroon astuu maajoukkuepelaajat naisten ja seniorien sarjoista.

Maajoukkueen leirityksistä tulee kattavammin juttua ja kuvia Biljardilehteen. Heikki Aunio on tehnyt kovasti työtä jo vuosia SBIL:n valmennusvastaavana ja tämä on erittäin merkittävä askel Suomen huippubiljardissa.

https://vierumaki.fi/ajankohtaista/uutta-vierumaella-hiihtolomaviikolla-tervetuloa-tutustumaan-biljardin-saloihin

kuvat: Heikki Aunio & Juho Nykänen

Heikki "Högö" Aunio, on toiminut ansiokkaasti SBIL:n valmennuspäällikkönä jo useita vuosia. Tämän kauden maajoukkueleiritys ym. valmennussessiot Vierumäellä on yksi isoimpia saavutuksia SBIL:n valmennuksen historiassa.
Suomen Biljardimyynti