Pool mestaruussarja rgkilpailu Kotkassa

25.2.2013

Suomen parasta poolbiljardia nähdään tulevana viikonloppuna 2-3.2.2013 Kotkan Finnalist biljardisalilla, kun maan etevimmät pelaajat kokoontuvat mittelemään pussitustaitojaan. Rankingsarjan kuudennen osakilpailun pelimuotona on straight pool (14.1.).

Kilpailuun osallistuu maan parhaimmisto; rankinglistan kärjessä tasaisen hyvillä suorituksilla oleva Tampereen Galaxie Unitedin Aki Heiskanen, kakkosena oleva Tyrvään Biljardiklubin Abbas AL-marayati, Petri Makkonen (Broadway Billiards, Vantaa) sekä neljäntenä oleva Valtteri Virtanen (Ritz Club, Helsinki). Nämä neljä pelaajaa ovat myös lähdössä maaliskuun EM kilpailuihin Sloveniaan. Kaikki EM kisajoukkueen pelaajat ovat myös saaneet osallistumisoikeuden mestiskisaan, mikäli heillä ei ollut siihen muuten rankingsijoituksen perusteella oikeutta. Marika Poikkijoki käyttää tämän mahdollisuuden.

Kilpailun selkeää ennakkosuosikkia ei ole helppoa nimetä, mutta yhden nimen voi nostaa esille, nimittäin Aki Heiskanen on pelimuodon menestynein pelaaja ja hänellä on aikaisemmilta vuosilta useita straight poolin Suomen mestaruuksia ja mitaleita, viimeisin kultamitali viime vuodelta.

Kotkan Finnalist biljardisali on panostanut kilpailuun esimerkillisesti vaihtamalla kilpailuun upouudet verat ja tarjoamalla erikoispalkinnon pisimmästä sarjasta. Kilpailuun on vapaa pääsy, kilpailun aikataulu alla. Kilpailusta lähetetään myös nettistriimiä, katso tarkemmin kilpailukeskustelua liiton nettisivun keskustelupalstalta

Pelipaikka:
Biljardisali Finnalist, Kotkankatu 20, 48100 Kotka. Puh. Salille sen aukioloaikoina 046-8130405



Pelitapa:
Straight Pool, 100 – 150 pisteeseen, 16 parasta sijoitetaan kaavioon.

Aikataulu:

Alkupelit pelataan ensimmäisenä pelipäivänä lauantaina.
16-cup pelataan toisena pelipäivänä sunnuntaina:
klo 10:00 16 Cup
klo 12:00 8 Cup
klo 14:00 Semifinaali
klo 16:00 Finaali
klo 18:00 Palkintojen jako

tai vaihtoehtoisesti 32 kaaviossa 8-cup sunnuntaina:
klo 11:00 8 Cup
klo 13:00 Semifinaali
klo 15:00 Finaali
Palkintojen jako heti finaalin päätyttyä