Pohjois-Kyproksen Euro Tourista ei menestystä suomalaisilla

12.4.2014

Poolin EM kilpailujen jälkeen Pohjois-Kyproksen Kyreniassa pelattiin Euro Tourin 9-pallo osakilpailu. Kilpailussa oli mukana peräti 7 suomalaispelaajaa, joista EM kisoissa olivat mukana Petri Makkonen, Jussi Iivonen sekä Jani Siekkinen. Myös Sami Karttunen kuului EM kisoihin Suomen joukkueenjohtajana.

Euro Tour osakilpailussa parhaiten suomalaisista sijoittui Petri Makkonen sijalle 49. Muut suomalaiset; Sami Karttunen 65, Aku Heikkinen 65, Lasse Pylkkänen 97, Jussi Iivonen 97, Santeri Halinen 97, Jani Siekkinen 129. Tätä tiedotetta kirjoitettaessa miesten kilpailun finaalissa pelaavat Saksan Ralf Souquet ja iso-Britannian Karl Boyes.

Myös naiset pelasivat oman Euro Tour kilpailunsa. Suomalaisista olivat mukana EM kävijät Marika Poikkijoki sekä Riikka Saaranen, jotka molemmat sijoittuivat lopulta Euro Tourissa sijalle 25. Naisten kilpailun voitti Itävallan Jasmin Ouschan ylivoimaisella finaalituloksella 7-0 Venäjän Kristina Tkachia vastaan.