Mika Saloselle liiton kultainen ansiomerkki

14.10.2024

Tampereella 12.10.2024 jaettiin liiton ansiomerkkejä Pirkanmaan Pool ry:n järjestämän 9-Cup kilpailun yhteydessä. Biljardiliiton puheenjohtaja Joni Ahola luovutti ansiomerkit.

 

Kultainen ansiomerkki no 26. Mika Salonen

Resulttia Solutionsin ja Pool Roomin yrittäjä Mika Salonen, 46, on saanut suomalaisessa biljardissa kovan luokan tunnustuksen: Suomen Biljardiliitto ry:n kultaisen ansiomerkin.
Pool Roomin ohella Resulttia Solutionsista tuttu Mika Salonen on viimeiset 30 vuotta tehnyt kaikenlaista biljardin hyväksi: yhdistystoimintaa ja hallitustyöskentelyä, ollut mukana perustamassa seuroja ja pelipaikkoja, kehittänyt ja järjestänyt monia biljardisarjoja ja -kilpailuita, tehnyt kilpailukaavioita, nettisivuja ja tulospalvelujärjestelmiä EM- ja MM-kisoja myöten, suorittanut SBiL:n seuravalmentajakurssin ja antanut valmennusta, tehnyt juniorityötä, toiminut SBiL:n karajaostossa, pelannut pitkän kilpauran (mm. Suomen mestaruussarja poolissa) ja saavuttanut muutaman vitriinillisen palkintoja sekä jokusen SM-mitalin.

 

Hopeinen ansiomerkki no 104 Olavi Virta

Olavi Virta on ollut biljarditoiminnassa mukana vuosikymmeniä ja tehnyt erinomaista työtä etenkin nuorten biljardin edistämiseksi niin Pirkanmaan alueella kuin koko Suomessa. Virta on ollut menneinä vuosina aktiivisesti mukana liiton nuorisotoiminnan kehittämisessä.

 

Pronssinen ansiomerkki no 218 Heikki Laikkamaa

Heikki Laikkamaa on Pirkanmaan Poolin varapuheenjohtaja ja toiminut pitkään sen hallituksessa, aktiivinen tekijä Pirkanmaan ja liiton järjestämien kilpailuiden vetäjänä, sekä PPC Tampereen toiminnassa.

 

Vasemmalta lukien; Heikki Laikkamaa, Mika Salonen ja Olavi Virta.
Mika Salonen ja Joni Ahola.
Olavi Virta ja Joni Ahola.
Heikki Laikkamaa ja Joni Ahola.
Mika Salonen.
Olavi Virta.