Mika Immonen putosi 9-pallo MM kilpailusta

25.6.2014

Mika Immonen

Mika Immonen kärsi 7-11 tappion Tsekin Roman Hyblerille poolin 9-pallon MM kilpailussa Qatarissa.

64 cupissa Mika Immonen kohtasi tsekkiläisen Roman Hyblerin. Tasaisen alun jälkeen tilanteessa 5-5 seuraavan erän molemmat pelaajat varmasti haluaisivat unohtaa useiden epäonnistumisten takia. Erässä toki nähtiin hienoja seiftejä ja niiden purkuja, mutta samalla myös monia virheitä. Pitkäkestoinen erä meni viimein Immosen nimiin. Tsekkiläinen sai kuitenkin koottua itsensä katkerasta erätappiosta hyvin, sillä hän otti neljä seuraavaa erää itselleen. Immosen aloitukset eivät toimineet ja muutaman kerran pallot jäivät Hyblerin lyöntien jälkeen mahdottomiin jatkopaikkoihin.

Mika Immonen pääsi vielä kaventamaan omasta aloituksesta joka kerrankin onnistui. Immonen putsasi pallot pöydältä minuutissa kaventaen tilanteeksi 7-10. Se oli kuitenkin enää kosmetiikkaa sillä seuraavassa erässä ottelun ratkaisuksi tuli Hyblerin onnistunut seifti jota Immonen ei saanut purettua. Roman Hyblerille jäi helpot pallot joten Tsekki jatkaa turnauksessa eteenpäin kun Mika Immosen kohtalona putoaminen jatkosta. Immosen lopullinen sijoitus 33.