Mika Immonen ja Petri Makkonen vakuuttavasti 8 parhaan joukkoon WCOP:ssä

26.9.2014

Suomen joukkue harjoitushuoneessa, kuvaaja Jesse Gustafsson

Suomen joukkue Mika Immonen ja Petri Makkonen ovat selvittäneet tiensä 8 parhaan joukkoon World Cup of Pool turnauksessa kahdella vakuuttavalla
7-0 voitolla.

Kilpailun alussa kaksihenkisiä joukkueita oli mukana 32 joista Suomi oli 8. sijoitettu. Ensimmäiseksi arpa heitti Suomen vastustajaksi Korean, joka jäi täysin jyrän alle luvuin 7-0. Suomalaisilta virheetöntä peliä mikä näytti vievän uskon Korealaisilta jotka muutamista harvoista paikoistaan epäonnistuivat selkeästi. Seuraavalla kierroksella Suomen jalkoihin jäi niinikään 7-0 luvuin Puolan Karol Skowerski ja Mateusz Sniegocki. Suomelta jälleen lähes virheetöntä peliä eikä Puola pystynyt harvoja paikkojaan käyttämään.

Suomen pari Immonen ja Makkonen voittivat kyseisen turnauksen vuonna 2012 ja viime vuonna sijoittuivat kolmanneksi. Seuraavaksi vastaan kahdeksan joukossa astelee viime vuoden voittajapari Filippiineiltä, Dennis Orcollo ja Lee Van Corteza. Otteiden jatkuessa samanlaisena mahdollisuudet voittoon ovat todella hyvät. Suomen seuraava ottelu pelataan Lauantaina klo 14.00 alkavassa jaksossa ja on heti ensimmäinenä vuorossa.