Kilpailukauden viimeinen viikonloppu paketissa

20.6.2022

SBIL:n kilpailukauden viimeinen viikonloppu tarjosi vielä yhdet SM-kilpailut kun Naisten 10-pallon Suomenmestaruus ratkottiin Riihimäellä. Pyramidissa pelattiin myös historiallinen ensimmäinen osakilpailu Suomessa kun EEBC tuli Helsinkiin. Suomen maajoukkuepelaajia oli WCOP:ssa ja muissa avoimissa kilpailuissa ja samoin myös Snookerin EM-kilpailuissa Albaniassa ja Karan EM-kilpailuissa Hollannissa.

Suomalaisittain henkilökohtaiset kilpailut Snookerin EM-kilpailuissa eivät saavuttaneet tavoitteita, mutta mukavasti balsamia tarjosi Suomen 2-miehisjoukkueen Heikki Nivan ja Patrik Tiihosen viimeisestä kilpailusta voitettu EM-pronssi.

Katso lisää Biljardisuomen uutisista:

Naisten 10-pallon SM-kulta matkasi Turkuun, kun Miia Virtanen voitti Riihimäellä pelatun SM-finaalin näytöstyyliin 6-0. Muille mitaleille Riikka Saaranen, Sari Laitinen ja Tuija Soininen.

Katso lisää Biljardisuomen uutisesta:

Pyramidin EEBC osakilpailu pelattiin ensimmäistä kertaa ikinä Helsingissä. Pelipaikkana toimi tietysti itseoikeutetusti Puhveliklubi. Voittajaksi pelasi kaikkien aikojen menestynein pyramidipelaajamme Petri Pohjola joka voitti turnauksen finaalissa Arseni Sevastyanovin lukemin 4-2

Lue lisää Biljardisuomen uutisesta:

Karabiljardissa on myös pelattu kansainvälisesti EM-mitaleista, kun Euroopan parhaat kohtasivat toisensa Hollannin Berlicumissa. Mukana oli myös Suomen rankingykkönen Sauli Solhagen.