Karan EM-kilpailut Saksan Brandenburgissa 12.-21.4.2013

19.6.2013

Ari "Fakke" Fagerström on ehkä Suomen kaikkien aikojen paras karapelaaja. Hän pelasi tänä keväänä myös yhdet RG-kilpailut jotka voitti 2000-luvun parhaimmalla SBIL:n karakilpailun keskiarvolla (n. 0,9).

Karan EM kilpailut alkavat tällä viikolla ja kestävät kaiken kaikkiaan yhdeksän päivää. Pelit pelataan Saksan Brandenburgissa ja ensimmäistä kertaa samassa paikassa järjestetään kaikkien sarjojen ja karalajien Euroopan mestaruuskilpailut. Myös Suomella on ennätyksellisen suuri joukkue matkannut kilpailuihin mukaan.

Junioreiden EM-otteluissa Suomea edustava Samuli Hynninen aloittaa pelinsä perjantaina 12.4.


Kara Juniori EM Lohkojako

Yleisen sarjan EM-otteluissa Suomella on kaksi edustajaa, erittäin kokeneet Tapio Soinisalo ja Ari Fagerström. Heidän ottelut alkavat myös perjantaina 12.4.
Kara Yleinen EM Lohkojako

Myös Joukkueiden välisessä turnauksessa löytyy Suomalaisedustusta, kun Toni Hannula ja Eero Hämäläinen ottavat osaa Kaksimiehis joukkueiden EM-kilpailuun. Turnaus alkaa torstaina 18.4.
Kara Joukkue EM Lohkojako

Kozoom.com lähettää EM-kilpailuista Live Streamia netin kautta (n. 8$) ja myös tulospalvelua voi seurata osoitteessa http://www.kozoom.com. Aikatauluista on lisäksi olemassa yksinkertainen taulukko, jonka voi ladata tästä:

Toivottakaamme koko Suomen karamaajoukkueelle oikein paljon tsemppiä kilpailuihin.

Kuvat: SBIL:n arkistosta vanhoista uutisista

Samuli Hynninen (oik.) oli kuluvan kauden toiseksi paras karan rankinglistalla ja hävisi ykkössijan Eero Hämäläiselle (vas.). Samuli on erittäin lahjakas nuori karapelaaja.
Toni Hannula valittiin vuoden 2012 karapelaajaksi ja on ollut yksi vakuuttavimmista karapelaajistamme viimeisimmät kilpailut.
Tapio "Tasi" Soinisalolla on pelannut karabiljardia jo paljon 70- ja 80-luvulta asti ja on edelleen yksi Suomen parhaista karapelaajista. Hän on myös aktiivisesti edustanut Suomea 2000-luvulla karan eri kansainvälisissä kilpailuissa.
Eero Hämäläinen voitti kuluvan kauden viimeisen RG-kilpailun ja samalla myös kokonaisrankingin.