Kaisan Saimaa turnauksen voitto Lappeenrannan Sami Rokkaselle

25.1.2013

SaiBi:n Sami Rokkanen voitti Lappeenrannassa pelatun Kaisan Saimaa turnauksen. Kilpailu oli jo kaisakauden 11:s ja mukana oli 41 osallistujaa. Määrä jäi melko selkeästi keskiarvon alapuolelle mihin kauden aikana on totuttu, mutta se oli myös hieman odotettua sillä Saimaan turnaus oli ensimmäinen kevätkauden kilpailu mikä ei vaikuttanut enää RG-listalla Kaisan MM-kilpailujen osallistujalistaan.

Rokkanen oli loistavalla pelipäällä ja koki ainoan tappionsa niukasti 57-60 rankkareiden jälkeen 4. kierroksella Kokkolan Kari Keskiselle joka pelasi myös hyvän turnauksen kokonaisuutena olemalla kuudes. Finaalissa Rokkanen voitti 60-32 Imatran Kerhoa edustavan Janne Stenbergin, joka aina kilpailuissa ollessaan pelaa vakuuttavan hienosti. Tosin Stenbergiä ei ole viime aikoina paljon RG-kilpailuissa nähty sillä Saimaan turnaus oli tämän kauden ensimmäiset kilpailut hänen osalta. Kolmanneksi pelasi KouBK:n Jari Timonen. Neljäs oli LK:n Arto Sudensalmi ja viides KouBK:n Juha Niemelä.

Kuvassa mukana palkituista 4. Arto Sudensalmi (vas.), 1. Sami Rokkanen (kesk.) ja 2. Janne Stenberg (oik.)