Kaisan Pari SM-kulta Kotkaan, Poikkijoki ja Veikkanen RG-voittoihin

27.1.2014

Hyvinkään kaisan Pari SM-kulta matkasi yllätyksellisesti Kotkaan kun Jani Uski ja Juho Nykänen voittivat turnauksen finaalissa ennakkosuosikit Kari Kallion ja Arto Tuhkasen. Riihimäellä Marika Poikkijoki palasi tauolta voitokkaasti naisten kauden kolmannessa RG-kilpailussa. Snookerissa oli upea osallistujamäärä (52) Helsingin Cabin Streetillä jossa voittoon pelasi Lappeenrannan Saku Veikkanen.

Lähes sadan pelaajan suurturnaus kaisan pari SM-kilpailu pelattiin Hyvinkäällä. Jani Uskin upea tammikuu sai mahtavan päätöksen. Parivaljakko Jani Uski ja Juho Nykänen voittivat Pari SM-hopeaa pyramidissa kaksi viikkoa sitten ja nyt SM-kultaa kaisassa. Aikaisemmin viikko sitten Uski oli loistanut myös poolin mestaruussarjan osakilpailussa sijoittuen turnauksen jaetulle kolmennelle sijalle.

-------------------------

Poolissa naisten RG-sarjan kolmas osakilpailu oli 8-palloa ja se pelattiin Riihimäellä. Finaalissa kohtasivat ennakkosuosikit Marika Poikkijoki ja Riikka Saaranen. EM-kilpailuihin matkaavalla parivaljakolla päättyi finaali Poikkijoen hyväksi lukemin 5-1

Snookerissa upeasti 52 pelaajaa Helsingin Cabin Streetillä jossa pelattiin kauden viides mestaruussarjan osakilpailu. CSS:n huippuolosuhteissa pelatun turnauksen voittoon pelasi ykkössijoitettu Lappeenrannan Saku Veikkanen joka kukisti finaalisa Rauman biliskellarin Jarno Sillvanin puhtaasti 3-0.

Lue lisää snookeruutisesta: snooker.sbil.fi/?x253969=401949