Jani Uski ja Riikka Väyrynen uusivat 9-pallon Suomen mestaruus tittelinsä

15.5.2022

Jani Uski

Mestaruudet ratkesivat Keravalla ja Jyväskylässä

Yleisen sarjan 9-pallon Suomen mestaruudesta pelattiin tänä viikonloppuna Vantaalla ja Keravalla. Pelipaikkoina MyBiljardi & Bar + Bowling & Billiard Garage ja mukana oli 101 pelaajaa.

Finaali: Jani Uski – Aatu Suoraniemi 9 – 4. Pronssia Mika Riikoselle ja Jere Virtarannalle.

Jani Uski voitti 9-pallon Suomen mestaruuden myös viime vuonna. Finaali oli melko lailla kotkalaisen näytöstä hieman heikommin sujuneen kevätkauden jälkeen.

-Voitto tuntuu nyt kyllä hyvältä ja voitin hyvän pelini ansioista. Myös aloitukseni toimivat nyt hyvin.

Uski on valittu yhdessä Mika Immosen kanssa edustamaan Suomea World Cup of Pool nelinpeliturnaukseen, joka pelataan kesäkuussa Englannissa.

-Odotan kyllä innolla sinne lähtöä ja sitä ennen en todennäköisesti lähde ulkomaille kilpailemaan.

Naisten 9-pallon Suomen mestaruuskilpailut pelattiin Jyväskylässä Black Diamondissa. Mukana oli 31 pelaajaa.

Finaali: Riikka Väyrynen – Miia Virtanen 6 – 4. Pronssia Elisa Holtarille ja Tuuliina Panulalle. Väyrynen voitti 9-pallon mestaruuden myös viime vuonna.

Suomen ykköspelaajan mietteitä finaalin jälkeen.

- Ei mitään huippupeliä, mutta riittävän tasaista. Sillä irtosi nyt Suomen mestaruus. Oli tosi kiva päästä ensimmäistä kertaa Jyväskylään Black Diamondiin pelaamaan. Mukava kisaviikonloppu.

- Vielä on tällä kaudella 10-pallon SM-kisat kesäkuun puolessa välissä. Sillä tavalla tämä kausi kestää vähän pitempään, yleensähän kausi loppuu ysin SM-kisoihin. Lisäksi veljen kanssa ensi viikonloppuna Mixed Doubles SM-kisoihin Jyväskylään. Eli vielä pitää jaksaa reilu kuukausi puristaa.