Immonen voitti Reyesin 8-6

26.10.2013

World Pool Masters kilpailun ensimmäisellä kierroksella Mika Immonen kukisti Filippiinien Efren Reyesin erin 8-6.

Mika Immonen ei aikaillut vaan otti muutamassa minuutissa ensimmäisen erän voiton. Myös toinen erä Immoselle. Tämän jälkeen osat vaihtuivat eikä Immonen saanut juurikaan mahdollisuuksia kun Efren Reyes oli jo muuttanut tilanteen hyväkseen 4-2.

Seuraavaksi Immonen käytti mahdollisuutensa kun Reyes epäonnistui ykköspallon pussituksessa. Tästä Immonen kavensi tilanteen 3-4. Vain tunnin kestänyt ottelu kääntyi pikkuhiljaa Immoselle joka purjehti lopulta 8-6 voittoon.

Immonen kohtaa seuraavaksi Niels Feijenin (NED), joka voitti Karl Boyesin (GBR) 8-6. Ottelu pelataan sunnuntaina klo 15:00 Suomen aikaa.