Golfliiton Antti Rimpiläinen uusi SLU mestaruuden

24.1.2013

Perinteisessä SLU-talon 8-pallo biljardimestaruuskilpailussa vanha mestari piti pintansa. Golfliiton Antti Rimpiläinen ei antanut armoa oman lajiliiton kollegalleen Mika Wikströmille vaan voitti finaalin 2-1. Finaali näytti jo menevän puhtaalla 2-0 voitolla Antille, mutta hänen kasipallon pussitus jäi hienoisesti vajaaksi. Mika kiri tästä rinnalle viimeisellä oman ryhmän pallon hienolla pussituksella yli keskelle. Siitä Mika teki tyylikkäästi pitkän kasin sisään ja ratkaisu siirtyi viimeisen erän varaan. Sekin kulki tasaisissa merkeissä, mutta lopulta Antti otti ansaitun voiton.

Antti Rimpiläinen

Mika Wikström

Pronssimitalista käytiin myös tasainen kamppailu Auli Korhosen (Tanssiurheiluliitto) ja Eki Karlssonin (Suomen Latu) kesken. Molempien pelaajien pussittaessa vuorotahtiin saatiin kuitenkin onnellinen voittaja selville kun Eki Karlsson sai uransa toisen pronssitilan SLU mestaruuskilpailussa. Vuoden 2010 voittaja Auli Korhonen sai siis tyytyä neljänteen sijaan.

Eki Karlsson

Auli Korhonen

Kamppailun viidennestä sijasta voitti Hiihtoliiton Elina Borgenström joka kukisti sijoitusottelussa biljardiurallaan ensikertalaisen Vesa Lappalaisen (Veteraaniurheiluliitto).

Elina Borgenström

Vesa Lappalainen

Seitsemännestä sijasta käytiin myös tiukka kamppailu kahden tarkan pelaajan kesken. Lentopalloliiton Kimmo Nurminen oli hienoisesti Matti Erkkilää (Kuvajuttu) tarkempi.