Espoolla hieno biljardiviikonloppu takana

15.10.2018

Kaisa Joukkue SM-kultamitalistit EBK: Tuomas Komi, Jesse Särkisilta ja Juuso Lukkari

EBK voitti Kaisan joukkue SM-kultaa Kotkassa. Turussa Snookerin mestaruussarjan RG-voitto EBK:n Heikki Nivalle. Karan mestaruussarjassa myös espoolaishallinta. Lisäksi viikonloppuna pelattiin myös Senioreiden Straight Poolin Suomenmestaruuskilpailut kolmessa eri sarjassa.

Espoon Biljardikerho voitti historian ensimmäisen Kaisan Joukkuekilpailun Suomenmestaruuden viikonloppuna Kotkassa kukistamalla finaalissa hallitsevan Helsingin Biljardikerhon.

Snookerissa pelattiin kauden toinen osakilpailu mestaruussarjan merkeissä ja Turussa pelatun kilpailun voitti vahvalla esityksellä EBK:n Heikki Niva.

Poolissa pelattiin Senioreiden 14.1 eli Straight Poolin Suomenmestaruusmitaleista. Kolmessa sarjassa MN43, MN53 ja MN63 pelatut kilpailut järjestettiin Hyvinkäällä ja Kuopiossa. Suomenmestareiksi Markku Toivonen, Ismo Koso ja Aarno Kiveliö.

Karassa pelattiin myös Mestaruussarjan toinen osakilpailu ja voittajaksi pelasi EBK:n Sauli Solhagen ennen seurakaveriaan Altti Helläkoskea.

Itävallassa Poolin Eurotourilla Kim Laaksonen ja Jani Uski selvisivät 32 parhaan joukkoon: