Combined Pyramid MM 2013, Kemorova Venäjä

25.2.2013

Keskiviikkona 6.2. käynnistyy otsikon mukaiset kilpailut Venäjän Siperiassa, Kemorovassa. Suomea edustaa Oulusta Kari Timosaari (OBK). Mukana on 62 pelaajaa 27 eri maasta. Mukana mm. Snookerin Casper Filipyak Puolasta, islantilainen Christian Helgason, Alex Borg Maltalta, vahva amatööri snookerpelaaja Craig Makdzhillivrey Skotlannista, englantilainen Lee Richardson, Joris Maas Hollannista, Belgian Peter Bullen, sekä kuuluisa ranskalainen poolpelaaja Vincent Fake.

Linkin takaa lisää uutisia kilpailuista + kilpailukaavio.
http://www.billiardsport.ru/news/11656

Kari on harjoitellut kovasti ja kertoi fiilisten olevan korkalla. Karin matka alkoi Oulusta lentäen Helsinkiin josta matka jatkui lentäen Moskovaan ja sieltä about 4h lento Ural vuorten yli Kemorovaan. Perillä hän oli tänä aamuna paikallista aikaa 08:30 ja kellohan on siellä 5 h edellä.

Karilla alkaa peli huomenna keskiviikkona kello 11:00 paikallista aikaa. Karin vastus on siis Belozerov Dmitry O. Syntymäaika: 05.11.1994 Ukraina. Ukrainan miehet tunnetusti ovat aina kovia. Kemorovassa päättyi juuri Venäjän mestaruus ja kilpailu pöydät ovat olleet jo useamman päivän pelaajien käytössä. Areenalta löytyy 14 Star Fabrikenin pyramidi pöytää joka on Siperian ns. oma pöytä, sama kuin mikä oli Khanty Majinskissä Marraskuun Dynamic Pyramidin MM 2012 kilpailuissa.

Pidetään Karille peukkuja.