Biljardigolf X järjestettiin viikonloppuna Vierumäellä

11.8.2014

Biljardigolf Parimestarit Mika Gröhn ja Kari Kallio

Tämän vuoden Biljardigolf kuningas on Rovaniemen Kari Kallio joka nappasi voiton niin henkilökohtaisesta kilpailusta kuin myös joukkuekilpailusta yhdessä parinsa Mika Gröhnin kanssa.

Cooke kentällä pelattiin Vierumäellä joka vuotinen Biljardigolf tapahtuma, jossa lähinnä biljardipelaajien kesken ratkotaan omat mestaruudet tasoituksellisissa Piste bogey ja Pari Scramble turnauksissa. Tapahtuma oli SBIL:n historiassa jo kymmenes kerta kun BiljardiGolf järjestettiin.

25. Harri Arminen 20

Parhaan Scratsin palkinto huikean tuloksen tehneelle Espoon Jesse Särkisillalle joka voitti peräti seitsemän lyönnin erolla.

Pari Scramble lauantaina 9.8.2014 (tasoituksin):
Huikea lopputaistelu toi Kalliolle viikonlopun toisen mestaruuden yhdessä parinsa Mika Gröhnin kanssa. Viime vuoden voittajakaksikko Särkisilta & Ahola pelasivat tuloksena huikean -7 kierroksen, mutta ei aivan riittänyt mestaruuden uusimiseen.