Aki Heiskaselle taas yksi SM voitto lisää

24.1.2013

Tamperelaista Galaxie Unitedia edustava Aki Heiskanen saalisti jälleen yhden Suomen mestaruus kultamitalin ennestään mittavaan mitalikokoelmaansa voittamalla straight poolin SM kultaa. Espoon Billiard Circuksessa pelatun kilpailun finaalissa kukistui tuttu mies, nokialainen Tyrvään Biljardiklubia edustava Abbas AL-marayati joka joutui penkiltä katsomaan Heiskasen naputettua viimeisellä lyöntivuorollaan huiman 114 pisteen sarjan. AL-marayati ehti saada 36 pistettä kasaan ennen Heiskasen loppunäytöstä. Aki Heiskasella on nyt yhteensä 11 henkilökohtaista yleisen sarjan Suomen mestaruutta, näistä viisi on straight poolista. Lisäksi hänellä on lukuisia muita SM mitaleita sekä henkilökohtaisista että joukkue/pari SM kilpailuista.

Pronssimitalit saivat Ritz Clubin helsinkiläiset seurakaverit Markus Juva ja Valtteri Virtanen. Juva jäi AL-marayatin jalkoihin 36-125. Virtanen sai Heiskasta vastaan kasaan 74 pistettä.

8 parhaan joukossa oli hienosti nuori Aapo Virrankoski (Wasa Pool Biljard Club) sekä kokeneemmat pelurit Antti Mannila (Players Jyväskylä), Sami Ahola (Broadway Billiard Vantaa) sekä Jukka Haapakoski (Broadway Billiard Vantaa). Kilpailussa oli mukana kaiken kaikkiaan 72 pelaajaa.