9-pallon MM Mika Immonen eteni 64 cupiin

23.6.2014

Mika Immonen

Mika Immonen jatkoi voittojen tiellä 9-pallon MM kilpailussa Qatarissa. Nyt kukistui Korean Seung Woo erin 9-7 pitkällisen taistelun jälkeen.

Pool 9-pallo MM kilpailu Qatar Doha 23-27.6.2014

Mika Immonen – Seung Woo (KOR) 9-7

Immonen oli ottelun alussa vaikeuksissa sekä omien aloitusten sekä epävarmojen lyöntien takia kun taas korealainen oli erittäin varma omissa suorituksissaan. Ottelu näytti jo kääntyvän Woolle Immosen oltua 4-7 tappiolla. Immonen sai kuitenkin väännettyä pari erää itselleen tilanteeksi 6-7. Tässä erässä ratkaisu tapahtui pitkällisen seiftitaistelun jälkeen Immosen hyväksi. Seuraavassa erässä Immoselle hieno pöydän tyhjennys ja tasatilanne 7-7.

Korealainen sai vielä yhden mahdollisuuden pelaten seuraavan erän alun hyvin. Kuutospallon jälkeen Woo joutui kuitenkin hankaluuksiin valkoisen jäätyä huonoon kohtaan josta hän teki hieman hätäisen lyönnin eikä pitkä seiskapallo vallia pitkin mennytkään sisään. Tämän Immonen kuittasi välittömästi ja siirtyminen ensimmäisen kerran ottelussa johtoon.

Seuraavaan ja lopulta viimeiseen erään Mika Immonen antoi vielä lisäjännitystä päästämällä valkoisen lähes kiinni kasipalloon. Kasin pitkä lirutus vallia pitkin pussiin kyllä onnistui mutta jätti sydämentykytystä vaativan lyönnin ysille. Kutsumanimensä Iceman mukaisesti Mika ei tätä jäänyt murehtimaan vaan päätti laittaa pallon varmasti pussiin.

Tällä voitolla Mika Immonen pääsi voittajien puolelta sijoitettavana pelaajana 64 parhaan joukkoon, josta edetään cup menetelmänä – vain voittaja jatkaa – kilpailu loppuun saakka. Immosen seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 25.6.2014.