Snooker Team ja Cabin Street Snooker ry ovat sopineet kiistansa

12.11.2015

Ammattilaiskielto perutaan ja CSS palaa kisajärjestäjäksi

SBIL:n hallitus, Snooker Team ja Cabin Street Snooker ry ovat käyneet viime ajat kolmikantaneuvotteluja, joiden tuloksena olemme yhdessä sopineet perua kiistaa aiheuttaneen ammattilaissäännön, joten Robin Hullilla on osallistumisoikeus mestaruussarjan osakilpailuihin jälleen tästä päivästä eteenpäin.

Viimeisen solmun ratkettua Cabin Street Snooker ry palaa jälleen kisajärjestäjäksi kauden kahdelle viimeiselle kolmannekselle. Ensimmäinen heidän järjestämänsä kilpailu on jo reilun viikon kuluttua, kun CSS isännöi divisioonan RG5 kilpailua 21.-22.11. Ainoa epävarma kisa kalenterissa on tällä hetkellä mestaruussarjan RG7 (19.-20.12), jonka pitämisen esteenä on salin omat kilpailut. Snooker Team ilmoittaa kisan kohtalosta mahdollisimman pian.

Snooker Team on tyytyväinen, että saimme sovittua turhat kiistat ja pääsemme jatkamaan kautta lähes alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Kaksi ratkaisevaa muutosta sovun kannalta olivat osallistujamäärän mukaan määräytyvä peliformaatti sekä ammattilaiskiellon poisto. 

Nyt voimme palata rauhassa vihreän veran ääreen ja keskittyä jatkossa tärkeimpään eli snookeriin.

-Snooker Team-