Robinille tappiot molemmista karsintaotteluista

15.12.2013

Mestaruussarja RG 2 2013, Aurabiljardi Turku kuva: Tommi Hautanen

German Masters & Haikou World Open Qualifiers, Barnsley Metrodome, Englanti 11.-14.12.2013

Torstain ottelussa nuori kiinalainen Xiao Guodong otti ensimmäisen framen nimiinsä tekemällä 96 breikin, johon Robin vastasi seuraavassa erässä 71 sarjalla ja tasoitti tilanteen. Myös seuraavat kaksi erää menivät Robinille, jonka jälkeen kiinalainen osoitti jälleen tulivoimansa kaventamalla 122 breikilla. Robinin 103 sarja seuraavaan erään vei lukemat jo tilateeseen 4-2 suomalaiselle, mutta Xiaon voittaessa 7. erän ja tekemällä kahteen viimeiseen breikit 78 ja 79 tiesi taas Robinille harmillista kontraerätappiota.

Perjantain ottelussa hyvää kautta pelaava Kurt Maflin hallitsi ottelua alusta asti. Ottelu päättyi Robinin 1-5 tappioon.

Robinin seuraavat kisat (Euro Tour 8, Puola) ovat helmikuun alkupuolella, jolloin vastaan asettuu ranking-sijalla 21 oleva Ryan Day.

Robinin kuulumisia voi seurata Twitterissä (robhull_).