PM-kisojen ensimmäinen pelipäivä paketissa

23.8.2023

Nordic Snooker Championship 23.-26.8.2023 Oulu 

Oulun City Biljardissa pelattavissa snookerin PM-kisoissa on saatu avauspäivä päätökseen. Jokainen pelaaja pelasi kaksi lohko-otteluaan ja seuraavat kaksi ovat edessä torstaina ennen perjantaina alkavaa last 16 -kaaviota.

Tappioitta avauspäivästä selvisivät suomalaisista Robin Hull, Joona Koskela, Tomi Leinonen ja Jani Kananen. Ruotsalaisista samaan kykenivät Andy Nettleton, Shivan Mohammed, Chi Voong ja Suleman Kukka Salam. Tanskalaiset Daniel Kandi ja Martin Sondergaard jatkavat myös ilman tappioita ja saman tekevät Norjan Nassim Sekat, Reidar Rundsveen ja Audun Risan Heimsjo. Islannin ykköspelaaja Sigurdur Kristjansson otti myös keskiviikkona kaksi voittoa.

Päivän isoimmasta breakista vastasi Robin Hull aamun ensimmäisen ottelun 103 pisteen lyöntisarjalla. Kaikkiaan kaksitoista pelaajaa teki yli viisikymppisiä.

Lohkojen kärkipelaajat kohtaavat lähes kaikissa lohkoissa vasta torstaina. Edellä mainittujen lisäksi jatkopaikka on vielä monen muunkin ulottuvilla eli lohkon jatkoonmenijöitä saadaan jännittää torstai-illan viimeisiin otteluihin saakka.

Turnausta voi seurata kahdelta pöydältä livestriimistä ja paikallekin voi tulla kisoja seuraamaan. Yleisölle on vapaa pääsy kisoihin.

Turnauksen nettisivut        (aikataulut, tulokset, live stream, breaks)