Murphy liian kova vastus turkulaiselle

1.12.2014

UK Championship, York Barbican

Robin Hullin turnaus päättyi 64 pelaajan kaaviossa 3-6 tappioon englantilaista Shaun Murphya vastaan eilen illalla klo 21:00 Suomen aikaa alkaneessa ottelussa.

Hull aloitti todella vahvasti ja aggressiivisesti 61 pisteen sarjalla, mutta framepallon huonon kontaktin myötä Murphy sai ryöstettyä ensimmäisen erän. Toisessa erässä turkulainen jatkoi hyvää sarjan rakentamista tehden 73 pisteen breikin. Englantilainen vei kuitenkin seuraavat neljä erää kavuten jo 5-1 johtoon.

Hull teki ottelun isoimman sarjan, 104, seitsemänteen erään. Hän otti nimiinsä myös seuraavan framen, mutta Murphy sai lopussa pelinsä taas kulkemaan ja sinetöi loppulukemiksi 6-3. Ottelun yhdeksässä pelatussa erässä tehtiin yhteensä 8 yli 50 pisteen lyöntisarjaa.