Mestaruussarjaan kiinteät pelaajastatukset

13.1.2016

Divisioona "suljetaan" RG9:stä eteenpäin

Koska mestaruussarja on nykyään täysin avoin, voimme ottaa RG9:stä eteenpäin jälleen käyttöön kiinteät mestaruussarjan pelaajastatukset. Mikäli pelaajan nimi on kyseisellä listalla, hän ei saa jatkossa pelata divisioonan rg-kilpailussa, vaikka official ranking olisi 25 tai huonompi. 

Huomioikaa kuitenkin, että divisioona RG8:n jälkeen nostetaan vielä top-8 pelaajat provisional rankinglistalla sijoille 13.-16., mutta pelaaja ei silti automaattisesti saa mestaruussarjan statusta, vaan se tehdään RG8:n jälkeen samoilla kriteereillä kuin jatkossa. 

Snooker team päivittää jatkossa statuksia aina tarpeen mukaan. Tarkkoja kriteereitä statuksen asettamiselle ja poistamiselle ei ole tarkoituksella luotu, vaan snooker team päättää statukset tapauskohtaisesti ottaen huomioon koko sarjasysteemin, pelaajamäärät yms. 

Pelaajan statuksen muuttamiseksi suuntaan tai toiseen tarvitaan säännöllisiä osallistumisia kisoihin, joiden tulosten pohjalta snooker team voi tehdä päätökset. Pelkällä pelaamattomuudella statusta ei oteta pelaajalta pois.

Lista löytyy Kilpailutoiminta ja tulokset osiosta.

Mestaruussarjan pelaajastatukset      (RG9:stä eteenpäin, päivitetty 27.1.2016)

Kilpailuohjekirja v1.17