Hullille tappio 16 pelaajan kaaviossa Kiinassa - kauden päättävä MM-turnaus vielä edessä

8.4.2015

Robin Hull otti reippaaseen tahtiin 5-1 voiton 14-vuotiaasta kiinalaisesta, Yan Bingtaosta, China Openin villin kortin kierroksella maanantaina 30.3. Ottelun toisessa framessa elettiin todella jännittäviä hetkiä, kun Hull rakensi 112 pisteen sarjan pelkillä punaisilla ja mustilla. 147 pisteen maksimibreikki jäi vain 8 pussituksen päähän. Hull teki ottelussa tämän lisäksi 4 yli 50 pisteen sarjaa.

32 pelaajan kaaviossa 1.4. Hull voitti yli neljätuntisen taistelun englantilaista Mark Kingiä vastaan lukemin 5-4. Hull aloitti terävästi tehden 132 pisteen sarjan. Tämän jälkeen ottelun taso laski kuitenkin huomattavasti, eikä isoja lyöntisarjoja enää nähty. Katkaisuerää ehdittiin pelata jo 45 minuuttia, kunnes jouduttiin tilanteeseen, jossa peli ei enää edennyt ja erä aloitettiin uudestaan. Hull pääsi hallitsemaan pelin loppuvaiheita ja otti todella tärkeän otteluvoiton.

16 parhaan joukossa 2.4. Hull koki 1-5 tappion huippuvireeseen yltäneelle norjalaispelaaja Kurt Maflinille. Ottelun jokaisessa pelatussa framessa nähtiin yli 50 pisteen sarja, suurimmat norjalaisen käsialaa - 101, 91 ja 75. Hullin turvapeli ei yltänyt vaaditulle tasolle, josta vastustaja onnistui sakottamaan tehokkaasti upottaen todella kovalla prosentilla pitkiä palloja.

Robin Hull 1-5 Kurt Maflin

Hull aloittaa MM-karsinnat tulevana lauantaina. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee irlantilainen Martin McCruddenin. Pääsarjaan 32 parhaan joukkoon Crucibleen pääsemiseksi vaaditaan kolme karsintavoittoa.