Graeme Dott voitti trillerin Intiassa

12.3.2015

Indian Open, Grand Hyatt Hotel, Mumbai

Robin Hull koki karvaan tappion Indian Openin pääsarjan ensimmäisellä kierroksella skotlantilaista Graeme Dottia vastaan. Huipputasoiseksi muodostunut ottelu kirjattiin skotlantilaiselle lukemin 4-3.

Hull aloitti ottelun terävästi tehden ensimmäiseen erään 92 pisteen sarjan. Toisessa framessa Dott rakensi alkuun 59 pisteen sarjan, johon Hull vastasi 72 pisteen pöydän tyhjennyksellä voittaen erän viimeisellä mustalla. Hull teki vastaavan ison ryöstön myös 4. framessa. Turkulainen siirtyi jo 3-1 johtoon, mutta Dott sai lopulta tuotua ottelun ratkaisuerään. Hull pääsi ensimmäisenä yrittämään ratkaisua, mutta 55 pisteen sarja ei riittänyt. Dott otti voiton nimiinsä tekemällä 68 pisteen tyhjennyksen.

Ottelun 7 pelatusssa erässä tehtiin yhteensä 9 yli 50 pisteen lyöntisarjaa.