Kari Kallio voitti kauden avausturnauksen

26.6.2019

Viikonloppuna 31.8.-1.9. pelattu Oulun turnaus oli tämän kauden osalta kaisan avauskilpailu. 53 pelaajan turnauksen voittoon pelasi viime kauden ykkönen Rovaniemen Kari Kallio joka kukisti kotiseuran Kari Tunturin finaalissa lukemin 60-40.

Turnauksen avajaispuheissa palkittiin erittäin ansioitunut Oulun puuhamies Pentti Sipola pronssisella ansiomerkillä. Oulun Turnaus aloitti viime vuotiseen tapaan kaisakauden ja viime kauden kokonaisrankingin voittaja Kari "Löpre" Kallio oli turnauksessa aivan pitelemätön. Löpre ei hävinnyt turnauksessa otteluakaan vaan voitti kaikki pelaamaansa 10 ottelua. Hankalin ottelu taisi Kalliolla olla kolmannen kierroksen ottelussa Janne Wissiä vastaan sillä peli meni aina rankkareille asti ja päättyi Löprelle suhteellisen vaatimattomasti 25-18.

53. Siilakka Janne ToK - 0/27

Kauden aikana pelataan peräti 18 RG-kilpailua, mutta edellisvuosista poiketen RG-pisteitä lasketaan pääosin vain yhdeksästä parhaasta kilpailusta. Näiden lisäksi muista pelatuista RG-kilpailuista saa yhden pisteen ja erikseen SM-kilpailuista jaetaan vielä RG-pisteet jotka päättävät kauden 2013-2014.

Kannattaa tutustua nyt viimeistään kauden kilpailuohjekirjaan ja kilpailutoiminnan sivuihin: