Kaisakausi alkoi Koposen hallinnassa

20.8.2017

Puhveliturnaus käynnisti kaisakauden viikonloppuna PVK:n uudella salilla Helsingin Roihuvuoressa. 36 pelaajaa otti osaa kauden avaukseen ja voittajaksi pelasi upeasti puhtaalla pelillä kilpailun johtajanakin kisassa häärännyt Markku Koponen. Finaalissa kaatui Ville Pasanen ja kolmanneksi tuli Kimmo Kaikkonen

Puh.veli-klubi on rakentanut kesän aikana upean klubin Helsingin Roihuvuoreen jossa pelattiin tämän kauden avauskilpailu kaisan merkeissä. Kisojen voittaja Markku Koponen oli ylivoimainen häviämättä otteluakaan ja voittihan Koponen hallitsevan Suomenmestarin Ville Pasasen kahdesti turnauksessa, ensin 7. kierroksen ottelussaan 60-39 ja finaalissa 60-33. Palkinnoille ylsivät myös Hyvinkään Kimmo Kaikkonen ja Porvoota edustava Jari Suomalainen.

PVK:n paras mies oli Mauno Nuutinen joka oli turnauksen viides ja Pekka Ruotsi kisojen seitsemäs. Molemmat nappasivat hienosti Kabike palkinnot taskuunsa. Kabike on jo reilusti yli vuosikymmenen ajan toiminut kaisatoiminnan rinnalla kehittämässä lajia omalta osaltaan eteenpäin.

PVK:n Live Stream oli myös huippulaadukas, kiitos FPT:ltäkin tutun Jan Moreliuksen joka vastasi Live Streamin toteutuksesta koko viikonlopun ajan. Hienoa jälkeä!