Kaisa Pari SM mestaruus Turkuun

29.1.2017

Hyvinkään Pari SM kilpailussa oli mukana mukavasti yli 100 pelaajaa. Mestariksi kruunattiin Turun kaksikko Kim Laaksonen (ABTku) & Aku Nordblom (TBK) jotka kukistivat finaalissa Kotkan parivaljakon Juho Nykäsen & Jani Uskin.

Hyvinkään uudistetulla pelisalilla järjestettiin kaisabiljardin pari SM-kilpailu viikonloppuna ja osanotto oli ilahduttavan runsasta; osallistuneita peräti 51 peliparia. Lauantain aikana saatiin pelattua neljä kierrosta ja sunnuntaina oli mukana vielä 15 paria joista parit Kimmo Hakala & Ville Pasanen, Arto Tuhkanen & Kari Kallio, Juho Nykänen & Jani Uski, ja Aku Nordblom & Kim Laaksonen olivat vielä puhtaalla.

Toma Auresto & Miikka Hirvonen pudotti kahdeksannella kierroksella yhden ennakkosuosikeista, viime vuoden voittajaparin Hakala/Pasanen;tiukan väännön jälkeen peli päättyi lukemiin 60-53 Hirvosen tehtyä upean kaisan krossilla keskelle. Samalla kierroksella toinen moninkertainen mestaripari Kallio/Tuhkanen sai kylmää kyytiä kolmen vuoden takaiselta mestariparilta Nykänen/Uski, murskalukemin 5-60.

Paikasta finaaliin pari Nordblom/Laaksonen voittivat tiukan ottelun päätteeksi parin Auresto/Hirvonen 60-52. Finaalissa kohtasivat Kotkan Juho Nykänen parinaan Jani Uski, saaden vastaan Turun Kim Laaksosen ja Aku Nordblomin. Turkulaiset hallitsivat hienoisesti peliä, kaataen Kotkalaiset lopulta luvuin 60-38.